Konsertkor og Artisteri er opptatt av å finne deg som har lyst til å være med og skape musikalsk- og  kunstnerisk samarbeid. 

Et naturlig samlingspunkt er Kultursjov Konsertkor og Vokalgruppe.
Vi har utvidet geografien for vårt artisteri og høsten 2022 finner du oss med flere gjesteopptredener i Nordre Follo på Kolben kulturhus på Kolbotn. Vi er også på St. Hanhaugen der vokalgruppa har fast tilholdssted.

Vi har unge voksne kvinnelige sangere i alderen 20 til 40 år.
Musikalsk leder og dirigent er Emilie Hellum. Vi har et godt samarbeide med pianist og korarrangør Sverre Tollefsen Laupstad, og er glad for å kunne synge ny norsk popmusikk. Vi glimter til med noen sjeldne folketoner også. Flere av korets sangere driver med egen artistvirksomhet. Spesielt hyggelig når de deler egen musikk på våre konserter. Korartistene fra v. Marti Cee - Ingeborg Jenny Groseth, Tina-Marie (TM), Ida Svanes

4 bilder i sirkel ansikter

Vi ønsker musikere, dansere og kunstnerie velkommen til Kultursjovs artisteri
Tanken er på vi skal bruke det beste av hverandre til å gjøre noe fint sammen scenen på. Det være seg via dans og/eller kunst. Er du kunstner kan for eks.ditt talent være å designe scenen. Tegner eller maler du, viser vi gjerne bildene dine frem i konsertlokale når dette er mulig. Eller hvis om det passer seg slik - som en del av scenekulissene. Er du flink med sminke eller syr du? Kom til oss - så kan vi fort ha det gøy sammen.

Inspirasjon og ny læring får vi fra alle de dyktige musikk- og kulturfolk vi samarbeider med.
På bildet øverst på fanen ser du noen av dem.
Fra venstre: Julie Kleive, Kløverknekten, Ine Hoem, Andrea Dybvig, Sverre Tollefsen Laupstad, Emilie Hellum

Konsertkor og Artisteri er pr i dag for det meste et musikalsk samarbeide. Vi holder døra åpen for flere sjangre. Fortell om din sang, musikk, kunst, danseform og ta kontakt så ser vi hva hva hva som kan være mulig.

Send en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortell litt om deg selv.  


Søk