Kultursjov Artisteri er opptatt av å finne deg som har lyst til å være med og skape fin sang, musikk, dans og lage litt spennede scenenopptredener i Oslo og Viken.  

Et naturlig samlingspunkt er Kultursjov vokalgruppe.  

Meld deg på
ved å fortelle litt om deg selv som sanger, og send en mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi denne mailen kan du også sette deg på en interesseliste for å få info om de nye prosjektene vi starter i 2024.  I år skal vi arrangere vårt første bokbad. Det blir både med vin, musikk og kanskje en liten danseoppvisning tl. V liker å sjove i vår organisasjon.

Vi ser ennå på muligheten for å starte kvinnekoret Freya, ville vært flott å synge flerstemt musikk fra nordiske artister. Vi holder oss innenfor sjangeren vise, pop og folkemusikk. Meld deg på liste så får du informasjon.  
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi samarbeider ofte med artister og andre dyktige musikere. Vil nevne pianist og korarrangør Sverre Tollefsen Laupstad. I kvinnekoret vil vi nok også glimte til med noen folketoner. Flere av vokalgruppesangerne driver med egen musikkvirksomhet. Spesielt hyggelig når de deler egen musikk på våre konserter. 

fra v:  Marti Cee - Ingeborg Jenny Groseth, Tina-Marie (TM), Ida Svanes 

4 bilder i sirkel ansikter

Vi ønsker musikere, dansere og kunstnere velkommen til Kultursjovs artisteri
Tanken er å få frem det beste av hverandre til å gjøre noe fint sammen på scenen. Det være seg via dans og/eller kunst. Er du kunstner kan for eks.ditt talent være å designe scenen. Tegner eller maler du, viser vi gjerne bildene dine frem i konsertlokale når dette er mulig. Eller hvis om det passer seg slik - som en del av scenekulissene. Er du flink med sminke eller syr du? Kom til oss - så kan vi fort ha det gøy sammen.

Inspirasjon og ny læring får vi fra alle de dyktige musikk- og kulturfolk vi samarbeider med.
På bildet øverst på fanen ser du noen av dem.
Fra venstre: Julie Kleive, Kløverknekten, Ine Hoem, Andrea Dybvig, Sverre Tollefsen Laupstad, Emilie Hellum

Konsertkor og Artisteri er pr i dag for det meste et musikalsk samarbeide. Vi holder døra åpen for flere sjangre. Fortell om din sang, musikk, kunst, danseform og ta kontakt så ser vi hva hva hva som kan være mulig.

Send en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortell litt om deg selv.  


Søk