Konsertkor og Artisteri er opptatt av å finne deg som har lyst til å være med på å skape musikalsk- og  kunstnerisk samarbeid. 

Et naturlig samlingspunkt er Kultursjov Konsertkor - vi har fast tilholdsted på St. Hanshaugen
Koret består pr februar 2022 av 11 sangere i alderen 19 til 40 år. Vi har fast tilholdssted og øver på St. Hanhaugen. Ved hjelp av vår dirigent Emilie H. Johansen og gode korarrangement synger vi flerstemt rytmisk popmusikk. Flere av korets sangere driver også med egen artistvirksomhet. Spesielt hyggelig når de deler egen musikk på våre konserter. Korartistene fra v. Marti Cee - Ingeborg Jenny Groseth, Tina-Marie (TM), Ida Svanes

4 bilder i sirkel ansikter

Vi ønsker musikere, dansere og kunstnerie velkommen til Kultursjovs artisteri
 Tanken er at vi skal bruke det beste av hverandre til å fremføre noe fint sammen på scenen. Det være seg via dans og/eller kunst. Er du kunstner kan for eks.ditt talent være å designe scenen. Tegner eller maler du - vi viser gjerne bildene dine frem (med prislapp på) i konsertlokale. Eller hvis det passer seg slik - som en del av scenekulissene. Er du flink med sminke eller syr du? Kom til oss - her har vi det gøy sammen. 

Med oss i styret til Folkeakademiet Kultursjov har vi Stian Skaget - han filmer, redigerer og designer.
Vi er heldige som kan få benytte oss av hans mange talenter innenfor den frivillige virksomheten.  

Inspirasjon og ny læring får vi også fra alle de dyktige musikkfaglige folka vi samarbeide rmed gjennom året.  Kan nevne artisten Ine Hoem, danseren Andrea Dybvig, musiker og arrangør Sverre Tollefsen Laupstad sangerinnen Julie Kleive, historiefortelleren Kløverknekten og sangpedagog Karoline Gjertsen.  
På bildet øverst på fanen ser du fra venstre: Julie Kleive, Kløverknekten, Ine Hoem, Andrea Dybvig, Sverre Tollefsen Laupstad, Emilie Hellum Johansen.

Konsertkor og Artiseri er pr i dag for det meste et musikalsk samarbeide. Vi har veldig lyst til å få med flere kunsteriske utøvere. Fortell om din sang, musikk, kunst, danseform og ta kontakt så ser vi hva som kan være mulig. 

Send en This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortell litt om deg selv.  


Søk