Hun er musikk- og pedagogisk utdannet og er tilgjengelig for kursing.Ida har erfaring med grupper på alt fra 6 til 60 barn. Hun underviser grupper både med og uten foreldre, og har erfaring fra både babysanggrupper, barnehager og skoleklasser.

SVANES - synger visepop, låtskriver med bakgrunn som klassisk gitarist. Hun tar solooppdrag som gitarist og sanger. Hennes rene vokal byr på nynnbare melodier og poetiske små historier i et varmt akustisk og lekent elektrisk gitarspill.

Smakebit fra Svanes nye album som slippes 20. mai.

Hun tar solooppdrag som gitarist og sanger, men om ønskelig kan vi også sette flere musikere til et event med Svanes. Hun byr på nynnbare melodier, poetiske små historier, varmt akustisk og lekent elektrisk gitarspill som omfavner SVANES vakre vokal.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for priser. Avhengig av arrangement kan Svanes gjøre oppdrag fra kr 3000,- - 5000,-

Svanes - Ida Svanes Ziener er også kursholder
Hun er musikk- og pedagogisk utdannet og er tilgjengelig for kursing.
Ida har erfaring med grupper på alt fra 6 til 60 barn. Hun underviser grupper både med og uten foreldre, og har erfaring fra både babysanggrupper, barnehager og skoleklasser. Hun kan på etterspørsel holde kurs for skole- og barnehageansatte om sangrepertoar, pedagogisk bruk av instrumenter, musikklek- og bevegelse med mer.
 

Søk