Artistkoret med solister og dansere spinner myten inn i samtid med pop- og visemusikk!

 
Følg oss på Facebook for arrangementsdetaljer. 

T.M. SteneFortellerkunstner Torgrim M. Stene gir deg historien

 Kløverknekten er artistnavnet til muntlig forteller Torgrim M. Stene. Han reiser land og strand rundt og har trollbundet store og små over hele verden med sine magiske historier. Torgrims historier er morsomme, rørende, spennende og underfulle og er inspirerte av både eventyr, myter, historiske sagaer og virkelige hendelser.

Nå kan du oppleve han i samspill med Kultursjov på Litteraturhuset 16. juni., 

 

 

 

 

MARIE F. LEMME

Emilie Hellum

Har dirigentrollen og er sanger i Kultursjov Artistkor.

Emilie er også en dyktig klassisk sanger og det får vi høre på konserten på Litteraturhuset. Hun har en skuespillerspire i magen, den inviterer vi frem og som publikum kan du glede deg til å oppleve den sjangeroverskridende og underholdende Emilie i flere roller.   
Emilie synger 1. sopran i Artistkoret. 

  

 


MARIE F. LEMMEKultursjov Artistkor

 Kvinnekoret- og vokalgruppa opptrer i forskjellige sammensettinger. Artistkoret  består av gode korsanger og artister. Noen har gitt ut musikk og vært i musikklivet en stund, mens andre er i etablerfasen som musikkstudenter på NMH og Kristiania Låtskriving og Produskjon. Felles for dem alle er at de liker å synge flerstemt sammen, og det kan publikum virkelig glede seg til å høre. 
Repertoar og sjanger hos Artistkoret et nordisk pop- og visemusikk. Med et par små unntak.   

 


 

 

 

MARIE F. LEMMEMarie F. Lemme

 Vi er glad for å ha med oss "up and coming" sanger og låtskriver Marie. Hun jobber for tiden innen flere ulike sjangere, som for eks. jazz, pop og rock. Marie har akkurat vært på en turne i Norge med bandet sitt fra NMH. 
Marie forteller at hun i tillegg til å spille konserter, skriver musikk og jobbe som musikkpedagog. Hun går siste året på Norges Musikkhøgskole med hovedinstrument jazzsang. Hun fortsetter nå med to år som KRIFA student på NMH. Vi er heldige som har henne med i Artistkoret.  Marie synger 2. alt.  i Artistkoret.

 

 

 

 

MARIE F. LEMME

Tina-Marie F. Strømkvist

Tina- Marie er i gang med en batchelor i  Låtskriving og Produksjon.  Hun skriver, spiller og produserer egen musikk. Låtene ligger i mørk pop landskapet. 
Tina-Marie er cellist og spiller også litt gitar, piano og bratsj. Musikken hennes kjennetegnes ved store strykearrangement som hun spiller og produserer selv.

I tillegg til live cellist oppdrag for Kultursjov og andre (NRK P3 Julekonsert 22) er hun aktiv som studiomusiker. Hun har spilt på albumene til Elsie Bay, Ramon og Resa Saffa Park for å nevne noen. 
Tina-Marie synger 2. sopran i Artistkoret.  

 

SvanesSVANES

Ida Svanes er godt kjent i Kultursjov. Hun har sunget i Konsertkor og vokalgruppa siden vi startet opp i 2020.
Mai 22 arrangerte vi slippkonserten for hennes nye album Blue and Green på UHØRT. Det ble en fin konsert, som vi tok videre til Spjærøy kirke på Hvaler. 

På konserten Myten om Narcissus  får du høre Svanes med kor synge låta Story of the Storm
Ida er klassisk utdannet gitarist og spiller og synger for det meste egen musikk. Det dukker stadig opp nye låter. Hun har høyskoleutdannelse fra Sverige og har turnert i Norden. Ida synger 1. alt i Artistkoret. 

 

 

 

 

Kristiane solistKristiane Sande

Vi er glad for å ha med oss Kristiane. Hun har vært en aktiv korsanger i Kultursjov Konsertkor og vokalgruppe i snart to år.  Hun har sin sangerutdannelse fra Bårdar Musikkteater. Gjennom det siste året har vi virkelig oppdaget Kristiane som solist. 

På konserten 16. juni blir hun en av solistene med kor, og du får høre hennes versjon av Resa Saffa Parks Whine baby Whine.
Kristiane synger 2. sopran i Artistkoret. 

 

 

 

 

Kristiane solistDansere

Mathilde E. Madsen - Zoi Chalkiadaki - Josefine F. Strømkvist
Danserne kommer rett fra Trøndertuns 1-årig forstudie i dans. Det siste året har de vært gjennom et intenst danseprogram med mange store oppvisninger og egne forestillinger.
Josefine F.  Strømkvist koreograferer danseinnslagenen til Kultursjovs forestiling. 
Gled deg til klassisk inspirert dans med smak av både impro, jazz og ballett.

 

 

 

 

 

Dan Lindén

Dan Lindén

Dan Lindén er en etablert pianist og keyboardist i Vest-Sverige som jobber i en rekke musikalske områder. Dan er også aktiv som dirigent, arrangør og komponist.

 

 

  

 

Søk