Paul Gannon
Sanger og produsent
Ta kontakt
Big Ears Lydstudio i Fredrikstad. Produksjon og mix. Paul - country sanger, musiker og produsent. Han har sunget og drevet lydstudio i Nashville gjennom mange år. Flyttet til Norge i 2018. Han, gitaren og munnspillet skaper god stemning på pub, bryllup, jubileer, årsmøter for å nevne noe. Stort repertoar. Paul tilbyr også studiotjenester i Big Ears Studio.

Paul er en allround musiker, sanger og produsent

 Paul startet sin karriere i USA. I 1983 fikk han muligheten til å turnere i Europa , da som akustist guitarist og sanger. Han slo seg ned i Norge fra 1984 hvor han fortsatte med turnering, låtskriving og musikk, både som trommeslager/vokalist for andre band,  og som bandleder/guitarist og vokalist med sitt eget band.

I 1993 flyttet han tilbake til USA - da til Nashville,  hvor han åpnet “Big Ear Studio” som raskt ble et populært studio for musikere både fra Nashville, Norge og resten av USA. Paul ble snart kjent for å lage god lyd og produserte musikk for mange kjente navn.  

Paul var hele tiden aktiv som artist/låtskriver, han ga ut to album med sitt Swampgrass Band.

 Spol frem til 2018,- etter så mange år i Nashville, bestemte  Paul og hans norske kone Rita at det var på tide å flytte tilbake til Norge.  De har nå bosatt seg i Fredrikstad hvor Paul fortsetter med bandspilling nå i et av Norges beste countryband Hilljacks

I tillegg er Paul tilgjengelig for oppdrag på puber. Hit tar han med seg gitar og munnspill. Slikt blir det fort god stemning av. Han har et repertoar på flere hundre sanger. Fakta.

Paul tilbyr også studiotjenester i Big Ears Studio, Fredrikstad. 
Han har et bredt kontaktnett av dyktige musikere fra Nashville - med nettet trenger man ikke å gjøre opptak samtidig lenger. Så vil du ha med deg anerkjente Nashville musikere på albumet ditt er det mulig. Paul foretar også miks og mastering. 

Ønsker du å benytte deg av en av Pauls mange tjenester. Kontakt oss for en god avtale.

https://bigearsrecordingstudio.com/

Søk