Folkeakademiet Kultursjov

Styret jobber på frivillig basis. Vi møtes til styremøter en gang i måneden, og deltar og hjelper til på Kultursjovs aktiviteter. 

Om oss
Folkeakademiet Kultursjov er en frivillig organisasjon som er opptatt av et levende kulturliv, demokrati og kunnskap. Vi har arrangementer i Nordre Follo og Oslo.  Skaperkraften som ligger i utøvende kunstformer som dans, musikk, kunst og litteratur er givende å jobbe med. Vi har gode kontakter innen kulturlivet, og kan være behjelpelig med å skaffe underholdning til private og offentlige arrangement.

Kultursjov er også hjem for en vokalgruppe som består av seks kvinnelige utøvere. De opptrer ofte som solister, men liker også å synge flerstemt ny nordisk pop- og visemusikk. Vi er også hjem for en allsangleder og pianist, og arrangerer jevnlige allsangtreff.

Vi søker frivillige
Vi ønsker å styrke vår frivillige stab, og inviterer engasjerte enkeltpersoner i aldersgruppen 25 til 70 år til å bli en del av Folkeakademiet Kultursjov. Vi ser etter dedikerte enkeltpersoner som har lyst til å gjøre en innsats og bidra innenfor norsk kulturliv. Vi har behov for frivillige som kan sitte i styret og bidra både på våre arrangement og til administrativt arbeid. Videre søker vi personer som kan hjelpe oss med å oppdatere og vedlikeholde våre websider. Vi har også behov for en person som kan være med og avlaste innenfor regnskap.

Vi fordeler oppgaver i styret etter evne og kompetanse. Det finnes alltid noe å gjøre.
Vi har plass til to nye styremedlemmer og et varamedlem. Vi betaler honorar til styremedlemmer en gang i året.

Klikk her for stillingsutlysning