Andréa Dybvik
Danser - YOGA instruktør
Ta kontakt
Andréa oppdrag som danser og yogainstruktør. Hun er en dansende yogainstruktør. Lidenskap for hvordan kropp og hodet fungerer, og hvordan vi ved bevisste metoder kan hente frem det beste i oss selv! Hun startet å danse som 5-åring og jobber i dag som profesjonell utøver med en bachelor i jazzdans i baklomma.

Andréa har livslang erfaring med å arbeide fysisk med kropp 
Hun er en dansende yogainstruktør med lidenskap for hvordan kropp og hodet fungerer, og hvordan vi ved bevisste metoder kan hente frem det beste i oss selv!  Hun startet å danse som 5-åring og jobber i dag som profesjonell utøver med en bachelor i jazzdans i baklomma. 

Yogaverktøy utgjorde stor positiv forskjell på psykisk helse
For noen år tilbake havnet Andréa langt nede psykisk, og fikk sitt første ordentlige møte med yoga som mer enn en fysisk praksis. Alle verktøyene yoga ga henne gjorde stor, positiv forskjell for hennes psykiske helse. Noe som også resulterte i større fremgang fysisk!

God erfaring og utdanning gjennom Vinyasa og Hatha yoga
Andréa har i dag 200 timers yogalærerutdanning i Vinyasa og Hatha yoga og mange timer med egen yogapraksis. Med sin bakgrunn sitter hun med mye kunnskap om hvordan kropp og hodet best mulig kan arbeide sammen i hverdagen og bruker naturlige kreative metoder i undervisningen sin! 

Bestill Yoga med Andrea via hennes webside

Tilbyr private yogatimer spesialtilpasset dine behov via zoom
Andréa er basert i Berlin og tilbyr private yogatimer (i person/Zoom) som er skreddersydd for den enkelte sine behov og mål, fysisk og psykisk. Her er det du som styrer hva duvil jobbe med eller lære mer om!

Søk